Nieuw !

GLM Productions zal na deze ellendige periode ook in te zetten zijn voor ondermeer Seniorennamiddagen, Swing en Disco-avonden, Ambiance-gebeuren, en noem maar op.

Ook zal GLM Productions in de toekomst zelf de voorgenoemde evenementen uit eigen beheer organiseren (hou voor data en gebeuren onze website en/of onze Facebook (GLM Discobars) in de gaten).

Alsook zullen we in de toekomst namiddagen en/of avonden organiseren met artiesten om in combinatie met onze discobar een gezellig en vol ambiance evenement neer te zetten voor jullie !

Ook voor Popcornavonden hebben wij een Krak in zijn vak in ons aanbod kunnen veroveren; DJ Erwin Lens, een krak in zijn vak en met oor voor zijn publiek en reeds vele jaren gekend in het waasland en ver daarbuiten ! (DJ Erwin Lens werkt niet voor GLM Productions maar raden hem u echt wel aan voor een super Popcornavond!)

U ziet dat we de meest verschrikkelijke periode uit onze carriere niet hebben stilgezeten en er nog steeds in blijven geloven dat we snel weer kunnen genieten en feesten als voorheen EN misschien nog wel meer dan voorheen !

Hou ons in de gaten, want wij zijn er alvast klaar voor !

Tot snel,

DJ GLM